Біля польського кордону загинув житель Тернопільщини

У ДТП на Львівщині загинув  41-річний житель Тернопільщини. Аварія трапилася у селі Наконечне-1 Яворівського району, розташованому у 15 км від українсько-польського кордону. 

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 5 жовтня о 02:10 год. на автодорозі М-10 у с. Наконечне 1, водій автомобіля “Сітроен Берлінго” 40-річний мешканець с. Наконечне 1, скоїв наїзд на 41-річного мешканця с. Василівка Кременецького району Тернопільської області, який переходив дорогу поза пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події. Причини та обставини події встановлюються.

Попередня стаття

У Чорткові вантажівка в’їхала у будинок (Фото)

Наступна стаття

Біля Тернополя автомобіль в’їхав в автобус, загинула жінка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.