Водій, причетний до аварії, в якій загинуло подружжя, до суду буде під вартою

Від рішення суду тепер залежить доля водія, причетного до смерті двох людей у селі Великі Гаї. Підозрюваний від моменту автопригоди і до 23 жовтня повинен перебувати під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, двадцятирічний чоловік причетний до аварії, яка трапилася 26 серпня на автодорозі в селі Великі Гаї. Водій автомобіля DAEWOO-LANOS врізався в мотоцикл MUSSTANG. На момент нещастя в салоні авто перебувало троє пасажирів, а на двоколісному – чоловікта дружина – мешканці Тернопільського району.

Як повідомляють правоохоронці, водій іномарки їхав з перевищенням швидкості і не встиг загальмувати тоді, коли мотоцикліст, увімкнувши лівий поворот, з’їжджав з дороги. Травми чоловіка та жінки виявилися несумісними з життям. Поруч з мотоциклом валявся один шолом, проте на кому він був – не відомо. Обидвоє загинули на місці автопригоди.

Окрім цього судово-медична експертиза показала в крові кермувальника мотоциклу легку ступінь алкогольного сп’яніння.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК. У скоєному він зізнався і сприяв розкриттю злочину. Тепер майбутнє молодого чоловіка у руках суду.

Попередня стаття

На Майдані Волі висадили декоративні червонолисті дерева

Наступна стаття

Ярмарки у Тернополі: де можна закупитися за зниженими цінами?

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.