Змужнілі та щасливі. У Тернополі звільнили в запас зі строкової служби шістьох солдатів (Відео)

На плацу військової частини в Тернополі – урочисто. Зі строкової служби в запас звільняють шістьох солдатів, які відслужили встановлені терміни й навчились боронити державу в тернопільській військовій частині А 3215. Хлопці, що мають вищу освіту, відбули рік, решта – 1,5 року.

Як розповів прес-офіцер військової частини Юрій Кульпа, серед військовослужбовців переважають уродженці Тернопільської області, проте багато хто приїхав до нас і з Центральної України. В армії кожен з них виконував обовʼязки, що відповідають посаді, були, наприклад, водії, механіки, санітари і навіть музиканти.

Кращі військовослужбовці, які себе проявили під час виконання завдань, нагороджені відзнаками і грамотами, за рішенням командування, першочергово покинуть військову частину та повернуться до своїх домівок, – сказав Юрій Кульпа.

Солдати розповідають: про те, що пішли в армію не шкодують.

Я ще не знаю чим буду займатись, коли повернусь додому, але коли приїду, найперше, це обійму маму, – каже старший солдат Роман Барченков.

У звільнення солдатів, в яких закінчилась служба, відправлятимуть групами впродовж всього жовтня.

Попередня стаття

На Лук’яновича, поруч з нафтобазою, горить склад (ФОТО)

Наступна стаття

У ДТП на Тернопільщині легковий автомобіль затиснуло між двома вантажівками (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.