Подалі від обриву: в парку Тернополя збудували нову альтанку (Фото)

У Тернополі в парку імені Т. Шевченка завершили капітальний ремонт альтанки.

Фото окраси поблизу Тернопільського замку опублікував у соцмережі тернополянин Віктор Мадрі. Квітка. Стало вже точно не гірше, аніж було, – додав підпис до фото Віктор Мадрі.

Як раніше повідомляв завідувач парку Михайло Лібер, дизайн нової альтанки планували зробити таким, що і попередньої, збудованої у 70-х роках.

Реконструювати альтанку вирішили через загрозу зсуву ґрунту. Розмістили її подалі від обриву. На виконання робіт з бюджету міста виділили понад 450 тисяч грн.

За ці кошти комунальники спочатку повністю демонтували стару споруду, укріпили територію буронабивними палями, а згодом облаштували нову кам’яну альтанку.

Фото: Nikita Bednyagin.

Попередня стаття

На Тернопільщині – спецоперація «Сирена». Поліцейські розшукують небезпечних грабіжників (Фото)

Наступна стаття

Було-стало: вражаючі зміни у Кременецькій школі мистецтв

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.