Трактор перекинувся на Лановеччині: у трьох пасажирів – переломи

Аварія трапилась зранку 17 жовтня в полі, неподалік села Москалівка. На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, на транспортному засобі, окрім водія, було ще двоє пасажирів. Вони рухалися польовою дорогою. Виїжджаючи під гору, розповідає водій, в тракторі випадково вибило передачу і він почав котитися назад.

Впоратися з сільськогосподарською технікою чоловік не зміг  – транспорт перекинувся разом з людьми. Усіх трьох бригада швидкої доправила до лікарні. У потерпілих ушкодження різної складності – забої, а також відкриті та закриті переломи ніг.

Даний факт у поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Встановлюється причина автопригоди.

 

Попередня стаття

Альтанку на Бережанській не ремонтуватимуть, бо вона – на орендованій землі (Відео)

Наступна стаття

Витягла з каси всю готівку: у Тернополі розшукують злодійку (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.