Автомобіль врізався в дерево: у ДТП загинули жительки Теребовлянщини

Автомобіль в заростях на узбіччі дороги близько 7:30 18 жовтня помітили водії з траси. Вони ж викликали поліцію та швидку. Не обійшлося і без допомоги працівників рятувальної служби, – повідомляє Досьє 102.

Аварія трапилася на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль. За попередньою інформацією, водій автомобіля Peugeot Partner не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, а після цього злетіла в кювет та врізалася у дерево. Слідчі припускають, що аварія сталася приблизно з 4 до 7:30 між населеними пунктами. Тому автомобіль помітили не одразу.

На місце нещастя прибули спецслужби, але водій та її пасажир були мертві. Їх тіла вивільняли з автівок рятувальники. Дівчата – жителі Теребовлянського району. Їм було по 20 років.

Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство та встановлюються причини ДТП.

 

Попередня стаття

ДТП у Смиківцях. Четверо госпіталізованих. Винуватець, кажуть, нетверезий (Фото)

Наступна стаття

Зник з вантажівкою міндобрив: на Тернопільщині розшукують горе-водія

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.