На Східному зводять прибудову, яку обіцяли демонтувати ще минулого року (ФОТО)

Ось так сьогодні виглядає прибудова біля магазину «Східний», за адресою С.Бандери, 76, яку мали розібрати ще минулого року. Рішення про демонтаж у липні 2018-ого прийняв виконавчий комітет міської ради Тернополя.

Сталося це після численних звернень тернополян. Мешканці прилеглих будинків скаржилися, що через будівництво тут не можливо проїхати до власних дворів і помешкань, а тротуар для пішоходів занадто маленький, автівки паркуються абияк. До того ж споруда заважатиме пожежникам і працівникам інших служб, які просто не зможуть під’їхати під житловий будинок.

За попередньою інформацією, на ділянці, де велися роботи мала з’явитися нова крамниця. Але як повідомили у муніципальній поліції, ніхто дозволу на будівництво не давав.

В результаті, у липні 2018 року виконком прийняв рішення про демонтаж. Відповідне повідомлення розміщено на офіційному сайті серії.

Забудовник сам зобов’язувався провести демонтаж у 7-денний термін. Якщо ж він цього не зробить,   у мерії обіцяли прийняти рішення про примусове знесення споруди.

Пройшло понад рік. Робота на майданчику кипить. Працюючі звозять будівельні матеріали.

Чому прибудову так і не демонтували і чи має сьогодні власник усі необхідні документи для продовження робіт, журналісти МедіаТОРа запитали представників органу місцевого самоврядування.

Отриману відповідь одразу ж опублікуємо на нашому сайті.

  

 

Попередня стаття

У Тернополі на будівництві загинув чоловік

Наступна стаття

На Теребовлянщині на території садка дитину вдарило струмом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.