У Тернополі може з’явитися переїзна майстерня

Універсальний вуличний простір, який буде мобільним і зможе переїжджати у різні частини міста, пропонує створити у Тернополі  Юрій Королишин.

На його базі планують проводити культурні події, майстер-класи, лекції, освітні заходи, тощо. Цей простір стане відкритим майданчиком для актуальних дискусій та спільних дій заради розвитку міста.

Це не нова ідея. Такі майстерні вже є у кількох містах України. Для прикладу, у Львові вже функціонує 8-й рік.

На думку автора проекту, у Тернополі відчувається неймовірний брак культурно-мистецьких подій. Цей простір має стати магнітом для таких подій. Його мобільність, можливість модифікацій та підлаштування під територію, дасть змогу розташовувати такий простір фактично в будь-якому мікро-районі Тернополя. Молодіжні організації матимуть можливість презентувати свої проекти більшому колу людей, можливо знайти партнерів та однодумців.

Вартість проекту понад 600 тис. грн. Його пропонують реалізувати у рамках бюджету участі.

Попередня стаття

У міськраді Тернополя прокоментували скандальну ситуацію щодо передачі у власність земельної ділянки на Текстильній

Наступна стаття

Ділянку під Mcdonalds хочуть викупити за 3 млн. грн.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.