У Тернополі триває реконструкція Привокзальної площі

У Тернополі продовжується реконструкція Привокзальної площі. Наразі тривають роботи із влаштування щебеневої основи проїзду та облаштування пішохідних ділянок фігурними елементами мощення, – повідомляють у прес-службі міської ради. 

Під час реконструкції тут також буде облаштовано зону для екскурсійних автобусів та  розмежовані місця для стоянки приватного транспорту пасажирів і таксі, буде проведено благоустрій території з влаштуванням нового вуличного освітлення, зелених зон та місця для відпочинку.

Оновлення Привокзальної площі забезпечить прямий доступ жителів та гостей міста  з головного входу залізничного вокзалу Тернополя до вулиці Чорновола та Театрального майдану.

При сприятливих погодних умовах, роботи з реконструкції площі навпроти залізничного вокзалу заплановано завершити до кінця року.

Попередня стаття

Солідарність військових. У Тернополі – благодійний концерт воїнів-афганців (Відео)

Наступна стаття

Ремонт чи забудова: біля альтанки на Бережанській «виріс» паркан (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.