Власник прибудови на Східному пообіцяв домовитися з мешканцями

У Тернопільській мерії пояснили, чому на об’єкті, який мали демонтувати ще минулого року, продовжуються роботи.

Мова йде про прибудову біля магазину Східний, за адресою С.Бандери, 76. Її зводили на орендованій земельній ділянці, яку підприємцю надали у 2018 році. Зважаючи на скарги тернополян та відсутність дозволу на будівництво,  у цьому ж році виконавчий комітет прийняв рішення про демонтаж, але наразі там активно ведуться роботи.

МедіаТОР звернувся до міської ради, аби з’ясувати ситуацію.

У мерії підтвердили, що рішення про демонтаж справді було, проте воно було зупинено за результатами розгляду судової справи.

– Під час судового засідання була укладена угода, у якій орендар земельної ділянки взяв на себе зобов’язався врегулювати питання з мешканцями будинку №76, врахувавши їхні інтереси, – повідомили у мерії.

Зазначимо, що люди скаржилися на те, що прибудова перешкоджала руху пішоходів та транспорту, в тому числі пожежної та швидкої.

У мерії ж кажуть, що мешканці залишали на цій ділянці свої авто, але офіційно там не було парковки.

Попередня стаття

Раніше судимий тернополянин потрощив автомобіль сусіда

Наступна стаття

У міськраді Тернополя прокоментували скандальну ситуацію щодо передачі у власність земельної ділянки на Текстильній

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.