У Тернополі обговорюють бюджет 2020 (Наживо)

23 жовтня народні депутати та експерти Української Галицької Партії розкажуть про бюджет 2020 . Зокрема, розкладуть по поличках все, що ви хотіли знати про кошторис країни у сферах освіти, економіки та місцевого самоврядування. А ще буде жива дискусія. Ставити нардепам запитання та обговорити проблеми зможе кожен.

Перше інтернет-телебачення МедіаТОР транслює обговорення наживо. Пишіть коментарі на  сторінці МедіаТОР в фейсбук

Серед спікерів заходу експерти УГП:
Ira Tsyapa Bek, керівниця освітньої експертної групи УГП
Andriana Shehlovych, фахівець економічної групи УГП
Андрій Пелехатий, керівник експертної групи УГП з питань децентралізації

А також народні депутати України:
Наталія Піпа, народна депутатка України IX скликання, секретар комітету з питань освіти, науки та інновацій.
Галина Васильченко, народна депутатка України IX скликання, членкиня комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.
Роман Лозинський (Roman Lozynskyi), народний депутат України IX скликання, заступник голови комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Попередня стаття

Тернополянам розкажуть, на що йдуть їхні гроші? Не пропустіть!

Наступна стаття

За вивіз сміття тернополяни платитимуть більше

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.