Львівським сміттям «поділились» на Тернопільщині (Фото)

У Бережанському районі, у ніч з 22 на 23 жовтня, на території сміттєзвалища невідомі скинули десять вантажівок львівського сміття. Про це повідомили на сайті Бережанської міської ради.

Про виявлення сміття повідомив охоронець ТзОВ «Компанії «Еко-Інвест» під час щоденного об’їзду першого заступника міського голови Петра Адамовича та начальника відділу житлово-комунального господарства Зіновія Халупника.

Як йдеться у повідомленні, невідомі особи пошкодили замок та зняли шлагбаум на території сміттєзвалища, поблизу урочища «Бізятин». На місці було виявлено квитанції та документації з м. Львів.

У Бережанському відділі поліції ГУНП повідомили, що на місце події виїжджав наряд поліції, наразі деталі зʼясовують.

У Бережанській міській раді просять телефонувати за номером (03548) 2- 14 -46, якщо обставини цієї ситуації комусь відомі.

Попередня стаття

Інформація про викрадення дітей на Гусятинщині – неправдива

Наступна стаття

Дорогу на Скалат, де загинула 15-річна дівчина, почали ремонтувати (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.