На Тернопільщину знову звозять львівське сміття

На Бережанщині знайшли львівське сміття. Про це бережанську міську раду повідомив сторож ТзОВ «Компанія «Еко-Інвест», – йдеться у матеріалі “Доби”. За його словами в ніч з 22 на 23 жовтня 2019 року невідомі особи шляхом пошкодження замка та зняття шлагбауму на територію сміттєзвалища поблизу села Павлів (урочище «Бізятин») завезено близько десяти вантажних автомобілів зі сміттям. На місці було виявлено квитанції та документації з м. Львова.

Якщо комусь відома інформація стосовно даної події просимо повідомити Бережанську міську раду в телефонному режимі за номером: (03548) 2- 14 -46 або в будь-якому іншому зручному для вас порядку.

Попередня стаття

У Бучачі загорілось старовинне кладовище

Наступна стаття

Флорболісти клубу «Вікторія» здобули чергову перемогу для Тернополя (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.