Флорболісти клубу «Вікторія» здобули чергову перемогу для Тернополя (Фото)

Флорболісти тернопільського клубу «Вікторія» у категорії U-15 обіграли команду «Фрідом» з м. Івано-Франківськ. Гра закінчилась блискавичним рахунком 17:0.

Про чергову перемогу повідомив у соцмережі Фейсбук тренер «Вікторії» Михайло Королик.

Був час, про який знають далеко не всі, коли ми програвали з такими рахунками: 28:0, 17:0, 20:0. І взагалі більше року грали без перемог… Але все змінюється. Ми хотіли рости і дуже хотіли перемагати. Я щиро дякую всім, хто вірив у мене як тренера, і те що, я говорив саме тоді… Тоді це виглядало неможливим, але зараз – це вже історія і це сталось. «Вікторія» багато перемагає у всіх категоріях. І тут не питання, чи виграємо ми цього року Чемпіонат України, чи ні. Ми граємо хороший флорбол – і це приємно. Переможець обов’язково буде, а хто це – покаже час, – написав Михайло Королик. А ще побажав команді «Фрідом» наснаги і терпіння.
Гра «Вікторії» увінчалась ще й особистими здобутками, адже кращим гравцем матчу став Вова Бугай, який відстоює честь команди під № 17.
Попереду в тернопільських флорболістів ще одна – крайня у цьому турі гра проти «Лемберг Гладіаторів» з м. Львів.

Попередня стаття

На Тернопільщину знову звозять львівське сміття

Наступна стаття

Нещеплений з релігійних переконань: інфікований правцем хлопчик з Тернопільщини – у важкому стані

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.