Сибірку в дитини з Тернопільщини лабораторія не підтвердила

У дитини з Тернопільщини, в якої лікарі підозрювали сибірську виразку, діагноз не підтвердився. Про результати досліджень телеканалу  UA: Тернопіль повідомили в Тернопільському обласному лабораторному центрі.

За попереднім висновком лікарів, 18 жовтня дитина, ймовірно, захворіла на сибірку. Про це повідомила в. о. директора Тернопільського обласного лабораторного центру Оксана Чайчук. За її словами, щоб зʼясувати діагноз, аналізи направили в центр громадського здоров’я у Києві.

За словами речниці Держпродспоживслужби області Наталії Гресько, хворобу запідозрили у дитини з села, що в Козівському районі. Там служба проводить профілактично-дезінфекційні роботи.

Керівниця обласного лабораторного центру Оксана Чайчук розповіла, що симптомів сибірської виразки в інших жителів населеного пункту не виявили. Захворювання не передається повітряно-крапельним шляхом. Людей від сибірки не вакцинують.

Фото: mini-rivne.com

Попередня стаття

У Тернополі шахраї називаються власниками торгових закладів і виманюють виручку

Наступна стаття

Завтра на Тернопільщину приїде Президент. Офіційно

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.