У пожежі в Бережанах загинуло двоє людей

Життя двох людей забрала пожежежа, що трапилась вчора, 3 листопада, о 22:02 в м. Бережани. Про це повідомили в УДСНС у Тернопілььскій області.

Вогонь спалахнув в багатоквартирному житловому будинку на вул. Вірменській, 7 – на у квартирі на другому поверсі. Загиблими виявились 60-річний власник квартири та жінка 58 років. Їх на місці події виявили рятувальники, що ліквідували пожежу: черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Будинок врятували, однак вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 м. кв, пошкоджено облицювання стін та стелі квартири.

Ймовірна причина виникнення пожежі – необережність під час паління власника квартири.

Матеріальні збитки встановлюються. На місці пожежі працювала оперативна група Бережанського РВ Управління.

Фото: Береж Інфо

Попередня стаття

У Тернополі жінки можуть безкоштовно обстежитись у гінеколога, зробити УЗД та діагностику постави

Наступна стаття

У тернопільській школі перед уроками дітей зустрічав робот (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.