Горілка та розливний спирт: у Тернополі затримали автомобілі з фальсифікатом

У Тернополі 1 листопада поліцейські виявили контрафактний, або фальсифікований алкоголь під час нічної перевірки автомобілів на вул. Об’їзній та Лук’яновича, – повідомили в прес-службі прокуратури Тернопільської області.

В автомобілі, зупиненому правоохоронцями на вул. Об’їзній виявили та вилучили 23 400 пляшок контрафактного алкоголю. В цей же час по вул. Лук’яновича 8, у кузові автомобіля марки MAN знаходилось близько 9600 л рідини із запахом, схожим на спирт. Контрафактний алкоголь виробляли у Вінницькій і Тернопільській областях.

Злочин викрито спільно з працівниками СБУ в області. Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом виявлення алкоголю. Триває розслідування. Вилучені автомобілі та їх вміст арештовано.

Попередня стаття

Зниклого в Борщівському районі Богдана розшукали

Наступна стаття

На Тернопільщині шукають грабіжників: введено план «Перехоплення»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.