У промисловій зоні Тернополя капітально відремонтували дорогу (Фото)

У Тернополі на вул. Поліська сьогодні, 7 листопада, завершився капітальний ремонт дороги.

Як зазначають у міській раді, роботи провели на умовах співфінансування: частину вартості сплачено з бюджету громади, а решту – за кошти суб’єктів господарювання, чиї підприємства розташовані на вулиці.

Ці компанії є великими платниками податків та одними з найбільших роботодавців у нашому місті. Щороку кількість таких підприємств у цьому районі лише збільшується, тому виникла потреба в капітальному ремонті дорожнього покриття, – розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

Зазначимо, що ремонт вулиці Поліської у Тернополі не проводився більше 20-ти років.

Протяжність відремонтованої ділянки дороги складає 420 метрів, а роботи виконували працівники підрядної організації ТОВ «Добробут». Роботи на завершальному етапі, підрядникам необхідно лише влаштувати заїзди до підприємств, – зазначив начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик.

Попередня стаття

Поліція перевіряє законність виділення земельної ділянки на «рогатці» в Тернополі

Наступна стаття

У Бережанах розшукують шахраїв, які привласнили 15 тисяч гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.