Побачити прем’єри фільмів і пройти кастинги запрошують тернополян на «Кінохвилі»

Тернополян запрошують на IV міжнародний кінофорум «Кінохвиля», який відбудеться 13–15 листопада. Організатори заходу анонсували програму на прес-конференції сьогодні, 8 листопада.

Кінофорум є не просто майданчиком для перегляду фільмів, але й для обговорення питань кінематографії, – кажуть організатори. Родзинкою цьогорічного заходу є презентація успіхів українців в Голлівуді. Презентують проект «Від України до Голлівуду» та розкажуть історію Любові Кеске, родом з Теребовлянщини.

Тернополянам пропонують зустрітись з відомими акторами, творцями фільмів, відвідати інформаційно-дискусійні панелі, побачити десятки кінострічок та взяти участь у кастингах.

Програму фестивалю ми сформували практично беперервну, тому що подій буде багато, які кожен зможе обрати собі до смаку. Головні локації форуму – це кінотеатр «Cinema City» та «Український дім «Перемога». З ранку до обіду переважно транслюватимемо фільми для дітей, сімейні та документальні. Ближче до вечора – художні, – розповів програмний директор кінофоруму Юрій Матевощук.

Серед фільмів, які транслюватимуть на форумі, презентують також зняті на вулицях Тернополя.

Попередня стаття

Зайшли, щоб перевзутись: 50 тис. гривень вкрали шахрайки з будинку на Тернопільщині

Наступна стаття

В обласному тубдиспансері переобрали керівника

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.