В аваріях з авто та скутером травмувались дві жительки Тернопільщини

Жінку посеред дороги на виїзді з Почаєва 8 листопада близько 17:40 помітив водій автомобіля. Він викликав швидку і поліцію. 38-річну потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом гомілки та в комі госпіталізували.

Під час виїзду слідчо-оперативної групи стало відомо, що травмована – жителька села Старий Тараж. Вона керувала скутером Yamaha Jog. Як припускають слідчі, не впоралася з керуванням та впала з транспортного засобу. Жінку доправили в реанімаційне відділення та взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Того ж дня людина опинилась під колесами автомобіля на Теребовлянщині. На лінію “102” зателефонував водій автомобіля ВАЗ-2109 і повідомив, що в селищі Дружба він збив жінку.

Аварія трапилася на дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. За попередньою інформацією, водій порушив правила дорожнього руху і збив жінку, яка переходила проїжджу частину дорогу на пішохідному переході. З тілесними ушкодженнями та закритим переломом гомілки її госпіталізували до лікарні.

Водій попередньо тверезий. По двох автопригодах триває слідство і вони внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ.

 

Попередня стаття

У Тернополі водій маршрутки пропонував патрульним хабар «на пиво» (Відео)

Наступна стаття

Завтра в будинках Тернополя тимчасово відімкнуть світло

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.