Тернополян запрошують взяти участь в «Open Data Hackathon»

Працівників сфери ІТ, студентів, представників громадських організацій, волонтерів та активістів запрошують долучитись до трансформації Тернополя. Бажаючі мають зареєструватись на «Ternopil Open Data Hackathon», де в одному місці зберуться талановиті люди, які створять нові сервіси на основі відкритих даних Тернополя.

Під час заходу учасники дізнаються про відкриті дані та успішні кейси інших міст, зможуть розробити сервіс, мобільний додаток на базі відкритих даних громади, спільно з командою реалізують власні ідеї та отримають відгуки експертів. Три команди, які презентують найкращі ідеї, отримають фінансування на їх реалізацію.

Хакатон відбудеться в суботу, 23 листопада, з 9:30 по 17:00 годину. Місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

Організатори наголошують, що для участі в хакатоні не обов’язково мати профільну освіту з програмування чи бути спеціалістом в ІТ. Проте шанси створити якісний продукт будуть більшими, якщо у команді з 4 до 6 осіб буде хоча б одна така людина.

Учасники повинні мати власні ноутбуки!

Якщо нема команди, але є бажання взяти участь?

Це теж не проблема. Реєструйтесь як учасник без команди і організатори сформують всіх учасників без команди в одну. Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/Ternopil_Hackathon

Участь безкоштовна. Усі учасники будуть забезпечені місцями для роботи в командах, безпровідним інтернетом, харчуванням, кавою та печивом для продуктивного спілкування та роботи.

Організатори хакатону: Центр громадського контролю «Дій!» (проект чеської організації People in Need за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках програми «Transition Promotion Program») та Тернопільська міська рада.

Попередня стаття

Флорболісти тернопільського клубу «Вікторія» перемогли на всеукраїнських змаганнях (Наживо)

Наступна стаття

У Бережанах у власному домі від вогню загинула літня жінка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.