У Бережанах у власному домі від вогню загинула літня жінка

Сьогодні, 12 листопада о 13:41 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Бережани, що виникла на 3 поверсі багатоквартирного будинку, – повідомила речниця управління ДСНС в Тернопільській області Ірина Крупа.

Підрозділ ліквідував полум’я о 14.07. На місці пожежі виявили тіло господині, 1940 року народження. Причину виникнення пожежі встановить слідство. Також у квартирі згоріли речі на площі 5 м. кв.

У цей самий день на Тернопільщині вогонь забрав життя ще двох чоловіків, 1979 та 1981 років народження, в селі Дітківці Зборівського району. Зі слів сусідів, загиблі зловживали алкоголем. Ймовірно куріння в нетверезому стані спричинило пожежу. Пожежу виявив сусід та погасив її підручними засобами. Пожежно-рятувальні підрозділи до місця події не викликали.

Як повідомляють в УДСНС, 41 людина загинула від вогню на Тернопільщині від початку року.

Попередня стаття

Тернополян запрошують взяти участь в «Open Data Hackathon»

Наступна стаття

Скільки тернополяни платитимуть за газ в листопаді

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.