Історії успіху – за кавою: у Тернополі відбулась зустріч «Ділових Українських Жінок» (Відео)

Вечір мотивації. «Ділові Українські Жінки» зустрілись за чашкою кави, або послухати історії успіху. Почесний гість заходу – керівниця організації, засновниця Ювелірного дому Zarіna – Наталія Нетовкіна. Ділова українка відзначила активність тернополянок у соціальній та бізнесовій сферах. Жінки, каже пані Наталя, це – рушійна сила. Вони здатні змінити не лише Тернопілля, а й всю країну.

Я надзвичайно рада сьогодні бути в Тернополі, тому що наша громадська організація «Ділові Українські Жінки» розширюється. Крім того, ми відкрили за рік 14 підрозділів у різних регіонах України. У нас кожен підрозділ росте. До нашої діяльності долучаються нові ціннісні ділові жінки України. Для мене це велике щастя. Значить наші ідеї актуальні, тому наш рух, благодійні, меценатські, освітні, патріотичні проекти мають розвиток, – сказала президентка ГО «Ділові Українські Жінки» Наталія Нетовкіна.

На Тернопільщині громадська організація Ділові Українські Жінки» діє понад рік. За цей час реалізовано десятки соціальних і креативних проектів. Проте зробити можна більше, об’єднавши довкола однодумців, – каже президентка місцевого осередку Ірина Демкура. Саме тому сьогодні долучає до спільноти нових членкинь.

Сьогодні дуже багато жінок до нас приєдналися. Ми готові були до цього, але я не готова була їх почути. І коли вони починали говорити, то я зрозуміла, що кожна жінка, яка до нас приєдналась, унікальна. Я говорю, а мені аж моторошно стає від того, які ми багатогранні, наскільки кожна з нас – особистість, – сказала президентка ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Ірина Демкура.

У сприятливій атмосфері жінка розвивається, – ділиться спостереженням віце-призединтка жіночої організації Олена Шкільна. Ефективність роботи в команді засвідчують справи.

Розкриття жінки відбувається в нас на очах. Це дуже приємно, і ми розуміємо, що місія і мета, яку ми перед собою поставили, дійсно здійснюється. Нам хочеться ще частіше ці зустрічі проводити. Щоб жінки могли себе реалізувати і успішні жінки надихали тих, які теж хочуть бути успішними, – сказала віце-президентка ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Олена Шкільна.

У сучасному світі жінка – багатофункціональна, каже Тетяна Фарина. Переконана: членство в громадській організації – це можливість втримати баланс.

Наша спільнота з кожним днем набирає обертів, тому що світ вимагає таких інновацій і ми, як сучасна жінка, повинні бути в тренді. Ми не маємо бути жінкою-матір’ю, берегинею, бо колись були такі основи. Для нас кожна жінка є цінна, адже цінна ти сама. Тому важливо, щоб в нашій організації ми цю жінку розкрили як сучасну жінку, яка щаслива в бізнесі, в сімейному житті, яка щаслива в роботі, щаслива сама для себе, – сказала віце-президентка ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Тетяна Фарина.

У жіночому колективі кожна членкиня знаходить для себе те, що їй потрібно, –каже віце-президентка Наталя Овсейко. Вона ділиться своїм досвідом та отримує підтримку у вирішенні проблем. А це – складова жіночого щастя.

Жінка – вона ж людина емоційна. Їй потрібні емоції. Сьогодні вона нагнівалась, завтра радіє. Але ми хочемо, щоб всі жінки були щасливі. Бо якщо жінка буде щасливою, то буде щаслива для себе. Вона буде щаслива для дітей, для чоловіка, і в державі звичайно. І це буде сприяти розвитку кожного. Від особистості до глобальних масштабних проектів, – сказала віце-президентка ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Наталя Овсейко.

Попри всі складнощі жіночого характеру, важливо визначати місію. І в громадській організації Ділові Українські Жінки вона є. Тому спільнота працює ефективно, – розповідає Лариса Овчарук.

Ми часто чуємо про те, що жіночі колективи бувають такими… ну, цікавими словами їх називають, типу тераріуму. Але мені здається, що жінка, коли проходить певний етап особистісного розвитку , коли вона переходить, знаєте, є такі поняття «ціль і місія». Ціль – ця як я можу більше взяти. А місія – як я можу більше дати. Як на мене, в осередку тут зібрались жінки, які мають місію. Які готові давати. Відповідно це все відбувається направду дуже легко, взаємоприємно, – вважає віце-президентка ГО «Ділові Українські жінки в Тернопільскій області» Лариса Овчарук.

А проектів, над якими тернопільські ДУЖанки активно працюють, чимало. Серед них – самоосвіта членкинь, екологічні, патріотичні акції та підтримка діток з інвалідністю. Олеся Чванкіна, модератор соціального напрямку, твердить, що жінки доєднуються до ініціативи, аби допомагати іншим.

Дуже багато жінок, які виявили бажання стати членкинями нашої громадської організації, прийняли таке рішення тільки через те, що вони бачили, що ми займаємось благодійністю, і що наші кошти йдуть на конкретні потреби особливих діток. І вони також хочуть долучатись до таких благих справ. Чим більше у нас буде наших членкинь, тим більше буде ідей, коштів, організаторських моментів, – сказала віце-президентка «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Олеся Чванкіна.

Засновниця Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» Надія Березюк лише приєдналась до спільноти. Розповідає: знає чимало суспільних проблем, які легко вирішити командою. Тому переконана: громадська організація дасть змогу не лише розвиватись, а допомагати в цьому іншим.

Сьогодні час партнерства. Ми можемо сприяти в успіху ближніх, а вони нашому. Осередок ділових жінок Тернопільщини – це рух дуже сильних і розумних жінок. У цьому колі можна почути багато настанов, багато порад. І разом з тим реалізувати якісь нові ідеї, тому я дуже щаслива бути частинкою цього осередку, – поділилась шеф-редакторка інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» Надія Березюк.

У силу жінок для блага суспільства вірить й заслужений артист України Андрій Підлужний. Він гість заходу. На виступі ділився творчими та соціальними здобутками. Співак впевнений: кожен день вимагає нових звершень, тому закликає вдосконалюватись і відразу ділиться власним рецептом.

Найголовніший принцип життєвий, напевне, написати собі на стелі , кому ремонт дозволяє і ніхто не буде сваритись, написати три сакраментальних речі: хочу, можу, буду. Кожного ранку, коли ти прокидаєшся, відкриваєш очі, ти маєш вже план мінімум на день, – сказав заслужений артист України Андрій Підлужний.

План мінімум – каже президентка Ділових Українських Жінок Тернопільщини Ірина Демкура, підсилити проекти, які вже діють, і праця над новими. А в планах – чимало. До прикладу, навесні при організації запрацює академія жіночого лідерства і підприємництва. Тож охочих запрошують приєднуватись до спільноти.

 

Попередня стаття

«Захар Беркут» зібрав аншлаг на тернопільському форумі «КіноХвиля»

Наступна стаття

Тернопільський аграрій Мирослав Загорський – про ринок землі (НАЖИВО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.