У Тернополі піймали квартирного злодія-рецидивіста

Квартирного злодія зі стажем піймали на Тернопільщині оперативники, – повідомляє Досьє «102».

Підозрюваний – уродженець Київщини, 1973 року народження, неодноразово судимий за майнові злочини і відбував покарання в Києві, Одесі, та ізоляторах тимчасового покарання Тернопільщини. У місцях позбавлення волі чоловік провів більше дванадцяти років.

Цього разу йому інкримінують три крадіжки, вчинених на території Тернополя. У двох випадках підозрюваний проникав до приміщення, вирвавши врізний замок, ще до однієї квартири заліз, пошкодивши металопластикове вікно.

Злодій забирав лише малогабаритну побутову техніку, коштовності та гроші. Куди збував речі не зізнається. Йому інкримінують статтю 185 частина 3 ККУ – Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Міру запобіжного заходу, тримання під вартою, пропонували слідчі, проте суд обрав чоловікові нічний домашній арешт. Перевіряють підозрюваного на причетність до аналогічних злочинів.

 

Попередня стаття

Сесія Тернопільської обласної ради відбувається в оновленому залі (Фото)

Наступна стаття

«Захар Беркут» зібрав аншлаг на тернопільському форумі «КіноХвиля»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.