Через батьковий дебош діти втекли з дому. Тернополянина судитимуть

У Тернополі через неправомірну поведінку батька двоє його дітей втекли на вулицю.

За ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх, чоловік нестиме відповідальність, – повідомляє відділ комунікації поліції в Тернопільській області.

Про малолітніх, що перебувають без нагляду в дворі будинку, поліцейським повідомили сусіди. На виклик прибули патрульні та працівники ювенальної превенції. Як з’ясувалося, п’яний тато 12-річного хлопчика та його 8-річної сестри дебоширив вдома, тож перелякані діти покинули квартиру. Де їх мама діти теж не знали.

Поліцейські доправили їх до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Тернопільської ОДА. Наразі вони перебувають під опікою соціальних служб. Вирішується питання, за яких умов вони повернуться до горе-батьків, яким ще доведеться відповісти перед законом згідно статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото: vidomosti-ua.com

Попередня стаття

Інструментальна музика – по-сучасному: в Тернополі виступить скрипаль Костянтин Лукинюк

Наступна стаття

У Тернополі засудили водія «жигулів», який пропонував хабара поліцейським

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.