У ДТП біля Тернополя загинуло двоє людей зі Збаражчини

Двоє людей загинуло, а четверо потрапили до лікарні в результаті аварії, яка трапилась на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. 19 листопада близько 9 ранку не розминулись бус та легковий автомобіль, – повідомляє Досьє 102.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в Volkswagen Crafter.

На момент автопригоди в салоні легківки перебувало п’ятеро людей. Двоє з них – уродженці Збаражчини, загинули в результаті удару, трьох доправили до лікарні. Госпіталізували до медзакладу і водія буса.

Причини автопригоди та небезпечного маневру встановить слідство. Факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 3 ККУ.

 

Попередня стаття

Фахівці розповіли, з яких джерел поблизу Тернополя пити воду небезпечно

Наступна стаття

У заповідній зоні в Бучацькому районі незаконно вирубують дерева

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.