Про одну зі шкіл на Тернопільщині зняли документальний фільм

Документальний фільм про Чортківську міську музичну школу зняли за підтримки Українського культурного фонду.

«Завдання фільму – розповісти про школу та її структуру, показати нашу роботу, як ми навчаємо дітей, виокремити видатних випускників. Зрештою, популяризувати школу у нашому місті», – розповів директор музичної школи Олег Цуркан.

Режисером фільму став викладач школи Остап Барановський, а керівницею проекту – теж викладачка Тетяна Ясінчук, котра власне і виграла грант.

Окрім створення документального фільму, в рамках проекту, у музичній школі протягом кількох місяців проходили лекції щодо медіаграмотності. Крім теоретичного курсу, були й воркшопи. Всі охочі мали змогу навчитись критично мислити, перевіряти інформацію, розуміти принципи інформаційних процесів, як захистити себе від впливу дезінформації, пропаганди, політагітації, масифікації.

Нагадаємо, Чортківська міська музична школа виграла грант від Українського культурного фонду. Всього на конкурс культурно-мистецьких проектів було подано 716 заявок, 522 з них пройшли технічний відбір та лише 380 подолали 70-бальний бар’єр за оцінками експертів. Проект «Курс медіа грамотності та анімації «АнімаМедіа» посів 96 місце, набравши 85 балів у категорії «індивідуальні проекти».

Попередня стаття

На Гаївському мосту вдесяте збили обмежувач (Відео)

Наступна стаття

Закордонні делегати вивчали потенціал Тернопільщини на засіданні Міжнародного трейд-клубу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.