Тернополяни долучаться до фестивалю психологічних ігор

Всеукраїнський фестиваль трансформаційних та психологічних ігор вчетверте збере учасників зі всієї України в Тернополі.

Цей захід став місцем позитивних трансформацій кожного нашого учасника, що цікавиться психологією та власною ефективністю у всіх сферех особистого життя, – вважає організаторка Оксана Бількевич.

За її словами, психологічні та трансформаційні ігри – це новітній інструмент у руках психологів, коучів, психотерапевтів, що дозволяє опрацювати практично та зі сторони подивитися на хвилюючі життєві ситуації, зрозуміти власні сформовані шаблони поведінки, визначитися зі стратегію досягнення бажаного та багато іншого. Один сеанс настільної психологічної ігри прирівнюється до 3-10 індивідуальних консультацій психолога, коуча чи психотерапевта. Він цікавий всім, хто хоче займатися саморозвитком.

Фестиваль трансформаційних та психологічних ігор відбудеться 8 грудня в ресторані «Тропік» у Тернополі.

Щоб учасники змогли корисно опрацювати власні запити, фестиваль працюватиме в кількох локаціях: «Саморозвиток», «Покращення взаємодії», «Жіноцтво», «Бізнес-напрямок», «Психосоматика та здоров’я».

Одночасно буде проводитись 6-9 настільних тренінгово-трансформаційних та психологічних ігор. Кожен учасник зможе обрати саме ту гру, яка йому подобається.

Нагадаємо, вперше фестиваль відбувся 9-10 червня 2018 року та зібрав 32 ведучих та 120 учасників (це жителі Тернопільщини, а також гості зі Львова та Хмельницького).

Більше за посиланням https://cutt.ly/eeXuPib

 

Попередня стаття

Під колесами авто загинула 83-річна жителька Збаража

Наступна стаття

У Кременці зняли фільм про композитора Михайла Вериківського (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.