На вулиці 15 Квітня–Київська буде новий сквер. Тернополян запрошують до обговорення

Тернополі на вулиці 15 Квітня-Київська планують облаштувати «Сквер міст-побратимів». Про це сьогодні, 20 листопада, повідомили в прес-службі Тернопільської місткої ради.

З 21 листопада розпочинаються опитування тернополян – електронні консультації з приводу облаштування скверу. Тут планують облаштувати відпочинкову зону для мешканців мікрорайону: лавочки для відпочинку, зелені насадження, велодоріжка та місця для паркування велосипедів, а також інформаційні стенди про співпрацю Тернополя та міст-побратимів.

Обговорення триватиме впродовж 14 днів.

Пропозиції щодо облаштування скверу тернополяни можуть залишати на порталі «Електронні консультації та опитування» до 5 грудня 2019 року включно.

Попередня стаття

Тернопільська нардепка Марченко «воює» за аеропорт

Наступна стаття

Сьогодні на Тернопільщині розпочинається «Бандерівська школа» (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.