Під колесами авто загинула 83-річна жителька Збаража

Смертельна ДТП трапилась 20 листопада близько 18:00 у Збаражі на вулиці Грушевського, – повідомили в ГУНП Тернопільської області.

Водій автомобіля Opel здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу в межах пішохідного переходу. Від отриманих травм 83-річна збаражчанка загинула на місці пригоди.

Поліцейські взяли у водія кров для перевірки на вміст алкоголю, автомобіль помістили на арештмайданчик.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Тривають слідчі дії.

Попередня стаття

На Тернопільщині рятувальники тричі за добу гасили суху траву

Наступна стаття

Тернополяни долучаться до фестивалю психологічних ігор

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.