Екстрена допомога Тернопільщини отримала нового керівника

Нового керівника «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради обрали вчора, 21 листопада, на засіданні конкурсної комісії. Ним став Михайло Джус, який очолював структуру до цього.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади керівника цього підприємства надійшли документи від одного претендента. На засіданні конкурсної комісії прийнято рішення про допуск його до участі у конкурсі.

Члени комісії заслухали конкурсну пропозицію Михайла Джуса. Претендент представив  основні цілі плану реформування підприємства протягом одного року; заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції; пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності підприємства.

Після проведення процедури голосування та підрахунку голосів члени конкурсної комісії визнали Михайла Джуса  переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради.

Попередня стаття

У будинках на Петлюри нема гарячої води через аварію

Наступна стаття

Урок права для школярів Лановеччини провели тернопільські поліціанти

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.