Стати помічниками Св. Миколая закликають тернополян (Фото)

Акція «Миколай про тебе не забуде» стартувала в Тернополі.

До Дня Св. Миколая волонтери формуватимуть подарунки для дітей, що перебувають у складних життєвих умовах.

«Фабрика святого Миколая» традиційно працюватиме в підвальному приміщенні храму Св. Свмч. Йосафата, що по вул. Тролейбусна, 5.

Волонтери закликають тернополян долучатись до акції. Завтра, 23 листопада, о 16:00 пакуватимуть пряники, а згодом будуть формувати подарункові пакунки: смаколики, іграшки, кантовари та засоби особистої гігієни.

Увечері 18-го грудня волонтери допомагатимуть Св. Миколаю розвозити подарунки до дитячих домівок. Отож, запрошують долучатись усіх небайдужих, зокрема людей з власними автомобілями.

Щороку акція охоплює близько 2 тисячі тернопільських малозабезпечених дітей віком до 12 років.

Реєстрація помічників Св. Миколая: https://bit.ly/2QvqDyS

0682420989, Ірина

Фото: Св. Миколай Тернопіль 

 

 

 

 

Попередня стаття

«Засвіти свічку»: в Тернополі вшанують жертв голодоморів

Наступна стаття

Дмитро Підручний виборов золото на чемпіонаті у Швеції

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.