На Гоголя пропонують зробити майданчик для паркування

Скоротити тротуар на вул. Гоголя з шести до двох метрів та облаштувати на його місці паркову. Таку пропозицію висловив Віталій Лупійчук у електронній петиції.

За словами автора, через затори на вул. Гоголя біля дитячої поліклініки не можуть безперешкодно проїхати ані медики швидкої, ані інші екстрені служби. Важко дістатися до поліклініки і батькам з дітьми.

Щоб вирішити цю проблему, автор пропонує облаштувати парковку зі сторони дитячої поліклініки. Автомобілі паркувати перпендикулярно приміщенню поліклініки, що дозволить звільнити проїжджу частину.

На виїзді із внутрішнього двору поліклініки Віталій Лупійчук пропонує облаштувати пішохідний перехід. Зробити з’їзди для колясок. Продовжити парковку у напрямку вул. Федьковича до аптеки №122.

На його думку, на майданчику для паркуваня слід встановити табличку «Тільки для відвідувачів Тернопільської міської дитячої поліклініки».

Попередня стаття

У Кременці протестують проти вирізки дерев

Наступна стаття

Через борги торговий центр «Орнава» конфіскували і виставили на торги

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.