На Тернопільщині виявили фальсифіковані молокопродукти

Сталося це під час планової перевірки садочків та шкіл спеціалістами управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Фахівці відібрали зразки масла, сиру та сметани для вивчення ситуації щодо фальсифікації молочних продуктів.

У частині досліджених проб виявлено невідповідності.

Так, за жирнокислотним складом не відповідає нормі продукція наступних виробників:

масло «Багатий хутір» (ТОВ «Брусилівський маслозавод»), «Добро» (ПП «Теребовлянський молокозавод»), масло ТОВ «Бімол», сметана «Добро» (ПП «Теребовлянський молокозавод»), масло та сметана (ТОВ «Івано-Франківський міськмолокозавод»)

У відомстві зазначають, що у виробництві вершкового масла не дозволено застосовувати будь-які жири та вершки, окрім тих, що отримані з коров’ячого молока та продуктів його перероблення, тому продукція, яка складається з молочно-рослинного жиру є спредом або жировою сумішшю.

Фото з відкритих джерел

Попередня стаття

На Тернопільщині розпочався конкурс сімейних будиночків

Наступна стаття

У Тернополі пенсіонерка зламала руку, виходячи з тролейбуса

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.