Оновлена ялинка та гірка для сноутюбів: Тернопіль готується до свят (Фото)

У Тернополі розпочалася підготовка до відзначення Новорічно-Різдвяних свят. Зокрема, у центральній частині міста працівники комунальних підприємств монтують елементи Файного зимового містечка 2020, а незабаром  встановлять на Театральному майдані головну новорічну ялинку та святкові ілюмінації.

Цьогоріч у конструкції ялинки замінено основу (стовбур), придбано нові гілки, які розміщуватимуться щільніше і виглядатимуть красивіше та оновлено програми 3D-ілюманації, – повідомив начальник КП «Тернопільміськсвітло» Олег Лехіцький.

Файне зимове містечко також зазнає змін. Зокрема, на Театральному майдані та у сквері Чорновола розташовуватимуться ковзанка, гірка для катання на сноутюбах, Резиденція Св. Миколая, сцена, будиночки зі святковою атрибутикою, фотозони та різноманітні атракціони. Як і минулого року, встановлять ковзанку. Зимове містечко розташують на площі 3000 м. кв.

На відміну від попереднього року, робимо два нових акценти: сцена на Театральному майдані буде постійною – тут щодня відбуватимуться заходи. Також додамо нові атракції, наприклад, це буде сніговик, – повідомив директор КП «Туристично-інформаційний центр Тернополя» Тарас Ковальчук. Працюватиме Файне зимове містечко з 6 грудня до 26 січня.

Гірку для катання на сноутюбах почали монтувати 28 листопада, поблизу фонтану «Кульбаба». Ідею запозичили у виставковому центрі (ВДНГ) у Києві, – зазначив у Фейсбук директор КП «Туристично-інформаційний центр Тернополя» Тарас Ковальчук.

Про конструкцію що будується на алеї біля кульбаби. Це буде гірка для сноутюбів. Ідею позичили з ВДНХ, Київ. Відео також з відти з минулого року.#ФЗМ2020 #гірка #сноутюб

Опубліковано Тарасом Ковальчуком Четвер, 28 листопада 2019 р.

Напередодні свят у Тернополі освітять фонтани та прикрасять новорічною ілюмінацією центральні вулиці міста. Урочисте засвічення вогнів головної ялинки міста відбудеться 19 грудня на Театральному майдані.

 

Попередня стаття

У Тернополі горіла Укрпошта. Евакуювали понад півсотні людей

Наступна стаття

«Ефективніше за консультації»: у Тернополі проведуть фестиваль психологічних ігор (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.