В Березовиці – смертельна ДТП. Жінку збили на пішохідному переході (Відео)

Під колесами автомобіля VOLKSWAGEN PASSAT загинула 57-річна жінка. Попередня причина наїзду – грубе порушення водієм правил дорожнього руху, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Аварія трапилася 3 грудня близько 6:40. За словами працівників поліції, під час патрулю вони помітили іномарку, яка рухалась протилежною смугою на великій швидкості.

Водій виїхав на зустрічну смугу, щоб об’їхати автівку, яка зупинилася перед «зеброю», пропускаючи пішохода.

Такий маневр став причиною смерті жительки Березовиці, оскільки водій VOLKSWAGEN PASSAT збив її. На місце пригоди приїхала бригада екстреної медичної допомоги, але врятувати життя жінці не вдалося.

Слідчо-оперативна група встановила, що порушник – 24-річний житель Бучацького району. Він разом з родичами прямував на Львівщину.

У чоловіка взяли взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Подію внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Правоохоронці звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути обережними, підготувати транспорт до зими, вчасно «перевзути» автомобілі, не перевищувати швидкість та зважати на зміну погодних умов, аби не спровокувати ДТП. Це стосується й пішоходів: переходьте дорогу в встановлених місцях, переконавшись, що транспорт встигне загальмувати.

Попередня стаття

У парку Тернополя горів тенісний корт

Наступна стаття

Спочатку вбив, а потім підпалив будинок: подробиці гучного вбивства на Кременеччині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.