Вантажівка щебеню та бажання: на Бучаччині хлопці самотужки підремонтували дорогу (Фото)

Вантажівка щебеню та бажання. У селі Соколів Бучацького району місцеві жителі самотужки почали ремонтувати дорогу.

Тарас Сенів та Василь Лесюк встановили за мету вирівняти найгірші ділянки дороги в селі. Хлопці купили 6 тонн щебеню, за який, разом з доставкою, заплатили 2520 гривень.

Про ініціативу Тарас Сенів розповів у мережі:

Мені часто казали що 6 тонн – це дуже мало і що нічого тим не поремонтую. Але ні! Вдалося зробити набагато більше, ніж очікував, і камінь ще лишився!

Згодом до них долучились односельці: сусіди, дорослі та школярі. Приходили зі своїми інструментами. Хтось допомагав розгортати щебінь, інші присвічували ліхтариками, бо робота тривала до пізнього вечора. Допомагали понад 6 людей.

Хлопці настільки швидко все робили, що я не встигав давати їм доручення, куди везти чергові тачки щебеню! Одні працювали біля однієї купи, а інші біля другої. Всі були в захваті від того, як класно в нас виходить працювати. Кожен робив дуже важливу роботу. Люди, я вражений вами! Ви настільки класні і відкриті, що це неймовірно! Поки ми робили це все то ще багато людей підходили і помагали добрими словами. Це теж дуже важливо. Це знак, що нас підтримують! – написав Тарас Сенів.

Хлопці щиро вдячні всім, хто долучився. Кажуть: є бажання робити це далі та закликають долучатись. Для контакту Тараса Сенів залишив номер мобільного – 0684238352.

Попередня стаття

Жіноче взуття на майдані: тернополянок закликали не мовчати про насильство (Відео)

Наступна стаття

У парку Тернополя горів тенісний корт

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.