Тернополяни зворушили вальсом на фестивалі для людей з інвалідністю (Відео)

Тернополяни Юлія Тимощук та Сергій Ткачук виконали вальс на фестивалі для людей з інвалідністю. Про це на сторінці у фейсбук повідомив Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр.

Наша гордість – чудова танцювальна пара Юлії Тимощук та Сергія Ткачука. Неперевершений вальс «Мрія» у їхньому виконанні підкорив серця столичного глядача… І знову «браво»! – йдеться у повідомленні.

Пара виконала танець на Всеукраїнському фестивалі «Барви життя», який відбувся 4 грудня у Київському міському центрі народної творчості та культурологічних досліджень, культурно-мистецького комплексу «Співоче поле».

Нагадаємо, фестиваль заснований Міністерством культури України в 2009 році та проводиться щорічно для реабілітації та соціальної адаптації людей з інвалідністю за допомогою мистецтва. Також, щоб привернути увагу громадських та комерційних структур до проблем цих людей.

Учасниками фестивалю можуть стати переможці регіональних етапів конкурсу різних вікових категорій з усієї України, які продемонструють таланти у вокально-хоровому, хореографічному жанрах, інструментальному виконанні, театральному мистецтві та художній творчості.

Вальс Мрія від Сергія Ткачука і Юлії Томащук підкорив столичного глядача на Всеукраїнському фестивалі "Барви життя" (4 грудня 2019, Київ)І знову – Браво!

Опубліковано Tanya Tkatchuk Середа, 4 грудня 2019 р.

Попередня стаття

У Тернополі – виставка світлин людей «золотого» віку (Фото)

Наступна стаття

Пансіонат для літніх людей у Підволочиську обладнала компанія «Контінентал» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.