У Компанії «Контінентал» підсумували роботу та відзначили кращих працівників (Відео)

Працівники Компанії «Контінентал» підсумували результати виробничого сезону в об’єднаному форматі.

Нам вдалось дві компанії інтегрувати під одним брендом і збудувати розуміння, що ми працюємо як одна команда, як «Контінентал Фармерз Груп». І що в нашій Компанії є розуміння, що «Контінентал Фармерз Груп» буде довгостроково «грати» на цьому ринку, – сказав Генеральний директор Компанії «Контінентал» Георг фон Нолкен.

За рік Компанія «Контінентал» інвестувала в техніку 46,5 мільйонів доларів. Проте успішне завершення сезону стало можливим не лише завдяки фінансуванню, це – результат спільної праці.

У кінці року, перебуваючи зараз тут, ми дивимось вперед не просто під двома різними поглядами й кутами, а під одним кутом і як одна команда, – зауважив директор з інтеграції Компанії «Контінентал» Андрій Григоров.

Сьогодні в Компанії працює понад 2600 працівників. Агрохолдинг чесно сплачує податки й вкладає у розбудову громад.

Ми цього року виплатимо десь більше 600 млн грн податків, – повідомив фінансовий директор Компанії «Контінентал» Ігор Кублицький.

Ці гроші вертаються назад в ті громади, де ми живемо й працюємо. Це фінансування, перш за все, освіти, медицини, це розвиток інфраструктури в населених пунктах присутності нашої Компанії, – сказала директор з персоналу Компанії «Контінентал» Ірина Романенко.

Цьогоріч Компанія «Контінентал» реалізувала чимало благодійних проектів. Долучилась до ремонтів та оснащення шкіл, дитсадків, ФАПів та будинків культури. Практикують у Компанії й корпоративне волонтерство.

Цього року на соціальну допомогу Компанія спрямувала понад 24 млн грн. Традиційно це були проекти, спрямовані на благоустрій наших сіл, на ремонт доріг, на допомогу армії, якій ми традиційно допомагаємо з 2015-го року, на освіту, розвиток культури та медицини, на підтримку наших кооперативів, на спорт, – зазначила директор департаменту комунікацій і соціальних проектів Нонна Шмідік.

За доброю традицією на святкуванні відзначили кращих працівників.

Наш успіх – це не індивідуальна річ, це комплексне рішення. Тобто є колектив, люди, є керівництво, інвестиції, – сказав керівник кластеру «Самбір» Компанії «Контінентал» Микола Бугай.

Нагородою «За розбудову України» зворушена працівниця Надія Маленчук. У сільському господарстві трудиться 41 рік, а таке визнання – вперше.

Я навіть не сподівалась такого. Дуже дякую за відзначену працю. Дякую нашій фірмі, нашій компанії. Дуже приємно працювати з такими людьми, в такій компанії, приємно, що оцінюють твою працю, – сказала менеджер з питань регіонального розвитку кластеру «Тернопіль» Компанії «Контінентал» Надія Маленчук.

Грошова нагорода – приємний сюрприз для тракториста Андрія Василюка. Чоловік каже: причина успіху – чіткість у роботі та дружній колектив.

Отримав таку нагороду і це мотивує працювати й добиватись результатів. Процвітання, великих результатів добитись нашій Компанії, – розповів тракторист кластеру «Полісся» Компанії «Контінентал» Андрій Василюк.

Компанія «Контінентал» продовжує нарощувати потужності. У 2020-му обіцяє залишитись надійним партнером для колег та громад.

Попередня стаття

Шумчанки приєднались до флешмобу «Зроби фото з хусткою»

Наступна стаття

У Тернополі відбудеться церемонія нагородження добровольців

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.