Напав на тернополянку з ножем та обікрав: рецидивіста судитимуть 

У серпні цього року 28-річний житель Збаразького району порушив умови адміннагляду й напав на тернополянку. За це опинився на лаві підсудних, – повідомомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Слідчі детективи ГУНП в Тернопільській області скерували до суду обвинувальний акт щодо підозрюваного у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.187, ст.395 КК України.
Зловмисник влітку минулого року вийшов з в’язниці, де відсидів 4 роки за скоєння умисних злочинів. Щодо нього було встановлено адміністративний нагляд за місцем його проживання, як за особою, звільненою з місць позбавлення волі. Проте збаражчанин порушив умови та вчинив розбій.
На 19-річну тернополянку напав вночі. Погрожуючи ножем, відібрав у неї сумку. Дівчині вдалося вирватися, проте чоловік наздогнав її, повалив на землю та намагався задушити. Після того, як тернополянка знепритомніла, нападник забрав усі її особисті речі та втік.
Поліцейські провели комплекс слідчо-розшукових заходів і затримали зловмисника. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За вчинене збаражчанину загрожує тривалий термін ув’язнення.

 

Попередня стаття

Пансіонат для літніх людей у Підволочиську обладнала компанія «Контінентал» (Відео)

Наступна стаття

Міст в гідропарку «Топільче» планують відремонтувати через два тижні

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.