Тепло та вітряно: якою буде погода на Тернопільщині в найближчі дні

У найближчі дні на Тернопільщині очікується переважно тепла погода, – повідомляє Тернопільський обласний центр із гідрометеорології.

З 9 по 11 грудня в Тернопільській області буде хмарно з проясненнями та без істотних опадів.

9 грудня в області очікується південний вітер зі швидкістю 7–12 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 2–7º тепла. У Тернополі температура вночі становитиме 0–2º, вдень 4–6º тепла.

Невеликий дощ прогнозують метеорологи вдень 10 грудня. Вітер північно–західний, 5–10 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 1–6º тепла.

11 грудня на Тернопільщині також буде вітряно: вітер північно–західний з переходом на південно–східний, 5–10 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 0–5º тепла.

Мінливу хмарність в області передбачають 12 грудня, а 13 – хмарно та з опадами.

12 грудня вітер південно-східний, 7–12 м/с. Температура вночі 0–5° морозу, вдень 0 –5° тепла.

13 грудня вітер південно-східний, 9–14 м/с. Температура вночі 1–6° морозу, вдень 0–5° тепла.

Протягом усіх днів на дорогах Тернопільщини ожеледиця.

Попередня стаття

До уваги водіїв: рух авто через Гаївський міст перекриють

Наступна стаття

У квартирах тернополян з 9 грудня може погіршитись якість води

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.