Тернополяни можуть подарувати родинне тепло дітям на Різдво

Тернополян закликають запросити дітей з інтернатів на зимові свята в родини.

Суспільно-благочинна програма «Запроси дитину на свята, канікули у родину» проводиться за ініціативи Благодійного фонду «Майбутнє сиріт», разом зі Службою у Справах Дітей Тернопільської ОДА.
Як кажуть організатори, вони хочуть дати можливість кожному вихованцеві інтернатного закладу провести свята по-іншому: в сімейному колі небайдужих людей, де їм подарують увагу, огорнуть турботою. Окрім того, дітей важливо ознайомити з національними та сімейними традиціями на різдвяні свята.

Запросити можна дітей віком від 6 років до 18 років (з 1 по 11 клас), які мають статус дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування, і які перебувають в інтернатних закладах Тернопільської області.

Для дитини участь в програмі є важливою, адже в її житті зʼявляються люди, які можуть стати Другом, Підтримкою, Наставником, Значущою людиною чи новою Сім’єю. Візитів у гостьові сім’ї діти з нетерпінням чекають, що дуже важливо для нас, – повідомляють організатори програми.
Тернопільським родинам, які вирішили запросити дитину, потрібно зареєструватись за номером 0983849594 або написати на пошту фонду: office@orphansfuture.org.
Також потрібно підготувати необхідні документи: довідку про несудимість, довідку, що Ви не стоїте на обліку в психіатра і нарколога, дозвіл зі Служби у справах дітей з місця проживання.
Не гайте часу, реєструйтесь і відкривайте своє серце для доброї справи!

Попередня стаття

Хто прибиратиме вулиці Тернополя взимку – шукайте на інтерактивній карті

Наступна стаття

Найкращий макет різдвяної шопки оберуть на конкурсі в Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.