У Польщі знайшли вбитими двох заробітчан з Тернопільщини

Тіла двох українців з ножовими пораненнями знайшли 8 грудня в житловому будинку, що на території розплідника рослин, де вони працювали. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на видання Lublin112.

Польські правоохоронці розслідують обставини загибелі людей, чиї тіла були знайдені в неділю в місцевості Доброславув в гміні Пулави. За попередньою версією, це вбивство.

У справі затримано одного підозрюваного, також українця. Це 36-річний українець, який працював разом з вбитими та знав їх особисто.

Про те, що загиблі ймовірно з Тернопільщини, стало відомо виданню «Терміново» з допису у Фейсбук землячки загиблих Галини Агеєвої. У селах Загір’я та Чорного Лісу Зборівського району збирають кошти на перевезення тіл.

Дорогі мої друзі, однокласники, одногрупники, знайомі. Багато із вас чули чи читали, що 8 грудня в Польщі знайшли вбитими двоє українців. Один із них – мій однокласник Боднар Володимир. Знаю, щоб доставити тіло додому, потрібна дуже велика сума. Загиблий Володя був сиротою, не мав власної сім’ї, є лише сестра, для якої ця сума теж непідйомна. Тому наберусь сміливості попросити вас усіх про допомогу. Якщо у вас буде бажання і можливість допомогти, буду дуже вдячна, бо в такій ситуації кожна гривня дорога. Дякую за розуміння. Номер картки для допомоги: 5168 7554 3597 0716 (Агеєва Галина), – звернуласьа жінка.

 

 

Попередня стаття

«Бачили гармати та фільми про захисників»: школярі відвідали військову частину Тернополя (Фото)

Наступна стаття

Тернопіль здобув статус «Молодіжна столиця України–2020»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.