«Не Європа, але терпимо», – тернополяни про якість надання послуг в місті (Відео)

Тернопіль посів 8 місце у всеукраїнському рейтингу задоволеності якістю послуг. Такі результати оприлюднила Соціологічна група «Рейтинг». Всеукраїнське муніципальне опитування провели у всіх обласних центрах України.

Результат отримали на підставі показників щодо 22 сфер та послуг, зокрема гуманітарної, комунальної сфер, інфраструктури, медичних закладів, поліції, екології тощо.

Найкомфортнішим містом України за індексом задоволеності якістю послуг стала Вінниця. Тернопіль посів 8 місце, обійшовши Львів.
За рейтингом можливостей Тернопіль посів 4 місце. Цей показник узагальнює можливість вільно висловлювати свою думку та реалізовувати духовні потреби, вільно пересуватись містом, самореалізацію та цікаве дозвілля.

Чи справедливо Тернопіль зайняв 8 місце у рейтингу задоволеності якістю послуг, якими послугами задоволені тернополяни, а що бажає бути кращим, – дивіться у проєкті інтернет-телебачення «МедіаТОР» «Власне бачення».

Попередня стаття

Судитимуть водія, який спричинив смертельну аварію у Чорткові

Наступна стаття

До Тернополя їде «Піккардійська Терція»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.