До Дня Миколая компанія “Контінентал” подарувала дітям свято (Відео)

В очікуванні Чудотворця. Діти вірять у Миколая та з нетерпінням чекають подарунків. Не перший рік помічниками Святого є аграрії – Компанія «Контінентал». Солодощі підбирали особливо ретельно. Подбали про кожного учня і дошкільнятка в населених пунктах, де працює Компанія.

«Контінентал Фармерз Груп» підтримує українські традиції. Не виняток – День святого Миколая. Компанія втілює проєкт «Миколай на континенті». Цьогоріч витратила понад 1,5 мільйони гривень. 15 тонн цукерок опинилося в ручках 43 тисяч маленьких українців, – старший менеджер соціальних проєктів Компанії «Контінентал» Наталія Мельник.

Найочікуваніше свято для наймолодших. Готувались старанно. Дивують глядачів оригінальними костюмами, енергійними танцями й піснями. У місцевому дитсадку – піжамна вечірка. Разом з малечею у дитинство поринули й батьки. Діти вірять: мрії здійснюються, якщо знати секрет.

Миколай приходить до чемних діток. Я була чемною. За це він приніс подарунок, – Емілія.

Я його дуже чекала і просила, щоб прийшов. Писала листа, була слухняна, – Катя.

Владислав не випробовував силу волі, відразу зазирнув у коробку.

Я хотів дуже подивитись, що всередині. Розпакував, а там цукерки, – Владислав.

Компанія «Контінентал» щороку долучається до свята. Таку ініціативу вважає частинкою своєї соціальної місії. Традиційно концерт до Дня Миколая готують і школярі. Найбільше старались пʼятикласники.

Ми брали участь у виставі до Миколая. Нам дали подарунки. Ми ними поласуємо вдома або в школі, – учні школи-гімназії ім. С. Балея у с. В. Бірки Максим Запотічний та Максим Воловнік.

Школярка Христина планує поділитись гостинцями із сестричками.

Мені дали подарунок, він дуже гарно упакований, тут є календарик. Буду ним користуватись цілий рік, – учениця школи-гімназії ім. С. Балея у с. В. Бірки Христина Новосад.

Дизайн та функціональність упаковки для подарунків у Компанії продумали ретельно. Кажуть, хочеться, щоб презент був смачним та корисним.

Ми на упаковку додали календарик 2020-го року, який дітки зможуть використовувати для навчальних потреб, – старший менеджер соціальних проєктів Компанії «Контінентал».

У такий день в дитячих очах – щастя, радість та захоплення.

Не один рік поспіль ми співпрацюємо. Свято Миколая в школі є завжди щирим і теплим, бо Компанія допомагає зробити подарунки для кожної дитини. В нас не маленька школа, як для Тернопільського району – найбільша. І кожна дитина на святі отримує подарунки, – директор школи-гімназії ім. С. Балея у с. В. Бірки Ольга Бас.

Такі свята дають віру в дива.

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

«Пам’ятник вчителю» відкрили у Тернополі (Фото)

Наступна стаття

На Театральному майдані засвітили головну ялинку Тернополя (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.