«Купали в оплесках». У Тернополі з аншлагом пройшов концерт «Піккардійської терції»

Традиційно наприкінці року «Піккардійська терція» радує жителів Західної України своїми концертами. 21 грудня всесвітньо відомий колектив заспівав для тернополян.

Зал обласного академічного театру був повний. Люди підспівували улюблені мелодії, аплодували в такт і після кожної композиції дарували багато оплесків. За таку взаємодію виконавці щиро дякували глядачам. Композицію «Старенький трамвай» співав зал.

Виконали артисти й колядки, які даруватимуть українцям у своєму наступному турі. На Різдвяні свята гурт вирушить Україною з мистецьким проєктом «Казка на білих лапах».

Цьогоріч незрячі діти з різних куточків України спільно із нашою вокальною формацією записали альбом різдвяних пісень і скоро ми, разом з дітками, виступатимемо на сценах держави. Та до Тернополя приїдемо вже після запланованого туру, — повідомив соліст Андрій Капраль.

По закінченню концерту, глядачі аплодували стоячи, а артисти потішили вдячних поціновувачів колядою на біс.

Попередня стаття

У Тернополі тимчасово зупинять рух тролейбусів за маршрутом № 3

Наступна стаття

У Тернополі виступить виконавець хітів «Василина» та «Золото Карпат»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.