На Тернопільщині за кілька днів закрили майже дві сотні гральних закладів

На Тернопільщині працюють мобільні  групи поліцейських з припинення діяльності незаконного грального бізнесу.

За результатами відпрацювання, поліцейські припинили діяльність 176 об’єктів, які займалися незаконною діяльністю на території краю. В обласному центрі під час перевірок правоохоронці виявили нелегальні гральні заклади, які працювали під виглядом державних лотерей.

За двома фактами слідчі Головного управління Нацполіції в Тернопільській області відкрили кримінальні провадження за статтею 203-2 частина 1 Кримінального кодексу  України – зайняття гральним бізнесом.

Поліцейські вилучили  системні блоки, монітори та інше обладнання, яке використовувалось для ведення азартних ігор через мережу Інтернет. Проводяться подальші слідчі дії.

Працівники управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради знімають вивіски, таблички, наклейки, встановлені без дозвільної документації. Демонтовані вивіски будуть перевезені на зберігання на територію, яка знаходиться під охороною, і якщо знайдеться власник він зможе забрати їх після оплати витрат на демонтаж.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника сектору дільничних офіцерів Тернопільського відділу поліції Петра Довганя, завдання поліцейських під час демонтажних робіт –  забезпечити громадський порядок та безперешкодний доступ до об’єктів.

Попередня стаття

У Тернополі виступить виконавець хітів «Василина» та «Золото Карпат»

Наступна стаття

У Тернополі Пушкіну повернули попередній вигляд

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.