Надземний перехід біля Збаразького кільця вже почали будувати (Фото)

У Тернополі почалось будівництво надземного пішохідного переходу на вулиці 15 квітня біля Збаразького кільця, – повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

Пішохідний перехід у цьому місці був одним із найнебезпечніших у Тернополі. Тут нещодавно встановили додаткову підсвітку, але через інтенсивний рух на цій дорозі цього заходу безпеки недостатньо.
Жителі житлового комплексу «Варшавський мікрорайон» щоразу ризикують, коли переходять дорогу. Раніше тернополяни підтримали петицію про встановлення підземного переходу. Як повідомили у міській раді, через  велику кількість підземних комунікацій та технічні складнощі їх перенесення, влаштування там підземного переходу є недоцільним.

Тернопільська міська рада звернулася до БК “Креатор-Буд” з пропозицією збудувати надземний пішохідний перехід, який з’єднає житловий комплекс «Варшавський мікрорайон» і парк Національного Відродження. Компанія підтримали пропозицію та приступила до робіт.

Попередня стаття

Завтра у Тернополі відбудеться забіг Санта-Клаусів

Наступна стаття

Судитимуть тернополянина, який вбив людину та зняв це на телефон

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.