У ДТП на Тернопільщині одна людина загинула, троє травмувалось (Фото)

Двоє пасажирів стали жертвами ДТП, яка трапилася в Тернополі 26 грудня. На перехресті вулиць Лесі Українки та Протасевича не розминулися автомобілі марок Audi Q7 та Opel Combo.

У результаті удару в лікарню потрапила пасажирка з Opel Combo. У жительки Вінницької області медики констатували закриту черепно-мозкову травму, забій хребта та правої кисті. На місці автопригоди лікарі надали допомогу ще одному пасажиру – львів’янину. Від госпіталізації чоловік відмовився.

У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Слідчі встановлюють, хто порушив правила дорожнього руху.

Ще одна автопригода трапилася на вулиці Будного. О 23:45 водій автомобіля Chevrolet  Aveo збив пішохода – жительку села Петриків, 1998 року народження.

Остання переходила проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу. Жінку з закритою черепно-мозковою травмою, струсом, та іншими ушкодженнями госпіталізували в травматологічне відділення лікарні.

Летально завершилася автопригода для ще одного пішохода. У Збаражі водій автомобіля ВАЗ-21099 збив перехожого. Чоловік раптово вийшов на проїзну частину дороги за межами пішохідного переходу. Ділянка дороги не освітлювалася і водій не встиг вчасно загальмувати.

Потерпілий – житель Збаража, 1974 року народження, від отриманих травм помер в лікарні.

Усі події внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

Попередня стаття

Від чоловіка-тирана на Тернопільщині переховується мати трьох дітей (Відео)

Наступна стаття

За побиття дружини відповість депутат Старопочаївської сільської ради (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.