Через куріння в ліжку на Чортківщині загинув чоловік

До Чортківських правоохоронців звернувся житель району. Він повідомив, що виявив 62-річного батька мертвим у власному помешканні.
Після огляду місця події, з’ясувалося, що трагедію спричинила необережність загиблого. Він заснув із цигаркою. Недопалок впав на куртку та почав тліти. Зрештою чоловік задихнувся чадним газом.
Подібні випадки, на жаль, непоодинокі. Пам’ятайте, якщо необережний курець заснув з недопалком, він ризикує отримати опіки несумісні з життям, або загинути. Щоб не сталось трагічних випадків, завжди дотримуйтесь правил пожежної безпеки, не паліть у ліжку. Бережіть своє життя та ваших рідних.

 

Попередня стаття

Як уберегтись від злодіїв під час різдвяних свят – радять поліцейські

Наступна стаття

Гороскоп 2020: чого очікувати знакам зодіаку в рік Щура

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.